Steffo Törnquist

Steffo har arbetat på kanalen sedan start och har dessutom haft egna program genom åren. Louise Hoffsten berättar att hon har kämpat med att acceptera hjälpmedel.


Pin Pa Recept Att Tillaga

I klippet syns Nyhetsmorgons programledare just Steffo Törnquist.

. Men framöver kan tittarna tvingas vara utan favoriten Steffo Törnquist i tv-rutan. Att Marcus alltid ställer upp för att informera tittarna om pågående stora händelser eller vurpa i pulkabackar så har han med åren blivit en populär tv-profil. Steffo Törnquist är som bekant för många en av Nyhetsmorgon-veteranerna.

Men sedan några år tillbaka har han vid flera tillfällen meddelat att tiden närmar sig ja tiden då han lutar sig tillbaka och i stället börjar njuta av sin ledighet till fullo. Det var efter stödet från vännen TV4-profilen Steffo Törnquist som hon. Till ljudet av trumpetfanfar och jubel firades supervinsten av Steffo Törnquist och programledare Maria Forsblom En miljon kronor.

Enligt inslaget måste man dricka öl och äta korv innan matchen. Tittarens relationsfråga fick Steffo Törnquist att bryta ihopProgramledaren kunde inte hålla tårarna borta i Nyhetsmorgon Det kan ju låta som en liten bagatell men uppenbarligen är det. Det är så många år jag har haft ont jag klarar mig naturligtvis det är bara frågan om jag borde byta det nu eller senare säger han.

Däremot har den folkkära tv-profilen ett knä som bråkar och nästa vår väntar en operation troligtvis. Här bryter Steffo Törnquist ihop i sändning efter tittarens oväntade relationsfråga. Fina stödet från Steffo Törnquist.

Nej det måste vara något mer lättätligt säger Steffo Törnquist i inslaget. Tittarnas oro för TV4-profilen efter bilderna i Nyhetsmorgon. Steffo Törnquist befinner sig på en bra plats i livet.

Men främst ser vi honom i Nyhetsmorgon två dagar i veckan ofta tillsammans med kollegorna Maria Forsblom 35 eller Sofia Geite 40. Det är i en intervju med Expressen som tv. Steffo Törnquist 66 är en av de stora legenderna på Nyhetsmorgon TV4s långkörare och ett av de mest populära programmen.

Jobbigt att se Så mycket tjänar Marcus Noterius. ANNONS Bikinis klänningar och strandkläder. Steffo Törnquist tvingas till operation.

Leder nu Nyhetsmorgon varje fredag med Steffo Törnquist samt är programledare och redaktör för TV4 Nyheterna Live och morgonnyheterna. Klippet går ut på hur man bäst ska förbereda sig inför match. Sedan 20 år tillbaka har han synts i TV4-rutan där han gjort storsuccé bland tittarna med sin skämtsamma jargong.


Pin Pa Irene


Pin On Mad Men Groomingbox


Pin Pa Swedish Svenska Ljudbocker E Bocker


Pin Pa Swedish Svenska Ljudbocker E Bocker


Pin Pa Zweden Und Scandinavie


Allt Gar Fel Nar Bjorn Hellberg Ska Dreja I Sverigequizen Really Funny Funny Lol


Ankbrost Med Potatiskaka Och Bjornbarsas Recept Mat God Mat Recept


Pin Pa Food I Have Tried


Kryddstekt Ankbrost Med Apelsinsky Och Krispiga Svartrotter Recept Recept Enkla Maltider Anka Recept


Pin Pa Humor


Pin Pa Middag


Pin Pa Metro Mat


Pin Pa Mat


Pin Pa Mabra Com


Chevaleresk Meet Guys Suit Jacket Double Breasted Suit Jacket


Pin Pa Mabra Com


Har Ar Alla Deltagare Som Tavlar I Mastarnas Mastare 2022 Tennisspelare Styrkelyft Hojdhopp


Chevaleresk Meet Guys Suit Jacket Double Breasted Suit Jacket


Birchbox Man Review Monthly Subscription Boxes For Men May 2013 Subscription Boxes For Men Subscription Boxes Gift Subscription Boxes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel